mandag 23. januar 2012

oppgave nr 2

Revesitt: Egg // Fokuser på lyset og hvor det kommer i fra.

Lyset var spesielt fint i dag. Det var ei skarp, kald sol som skapte fine flater i bildene. Eg valgte å vera inne. Det skapte ufordringer, men samtidig mange muligheter.

#1 : Her er det direkte lys som skinner inn igjennom vinduet, det skapet sidelys. Lyset treffer eggene og lager høylys. Slagskyggen er mørk. Eggets form reflekteres ned i underflaten, noe som eg synes skapte spenning. Det som var mest interesant med dette bildet var gjenspeglingen i vinduet. På grunn av det doble glasset ble det en dobbel refleksjon der den eine var i ein vakker lilla farge. 

 #2 : Her er det også brukt direkte lys, som ga ein sterk kontrast mellom egenskyggen og høylyset. På grunn av det glatte underlaget har det blitt en refleksjon på gulvet.

 #3 : På dette bildet er det veldig tydelig hvor lyset kommer i fra. Her er det indirekte lys. Noko som gjer at bildet får volum og tyngde.


























#4 : Lyset på dette bildet er skarpt, og skyggen veldig mørk. Høylyset er skarpt og slagskyggen er mørk. Kontrasten er kvass og hard. Sollyset ramhever også skjørheten i bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar